Als eerste van harte welkom op deze site. Hier onder vind je een paar redenen waarom deze site is gemaakt. Wij vinden dat sommige sites zijn macht misbruikt en dus ook mensen weg jaagt. Dit is een opensource website alles is mogelijk en alles wordt mogelijk gemaakt door de beheerders.
we doen er tevens ook alles aan de site gratis te houden en dus niet voor geld het te maken. Ook verwachten wij geen enkele donatie op deze site dit vinden wij niet nodig. De kosten zijn te overzien.

Ooh nee?? Een bug gevonden?

Heb je een bug gevonden op de website. Ooh nee toch dat is wel erg vervelend voor de gebruikers. Laat het zo snel mogelijk weten via al onze kanalen. Of stuur ons in discord een bericht. Dan kijken we er de volgende update na! Alvast bedankt

IEEEEKS radar werkt niet

Werkt de live positie even niet? Dan kan er een storing zijn bij onze leverancier. Maar natuurlijk is het ook mogelijk dat we zelf even aan het werk zijn aan de script. Is dit het geval zal het op onze sociale media komen te staan.

Redenen van deze site
1.Deze site is gemaakt om een beetje tegen gas te geven aan de grootmachten in de treinwereld. De beheerders van de site vinden het goed dat er ook een andere site komt met een ander gezicht op de treinen wereld. Daarmee bedoelen we bepaalde sites met regels wat bijna iedereen kinderachtig vind.
2.zo hebben we sites die de regels hebben dat je geen fotos van uploaden die niet recht zijn. Wij bieden daarom op deze site iedere fotograaf de keuze om een niet rechte foto te uploaden. We vinden dat iedere foto uniek is.
3.zo hebben we ook sites die niet willen hebben dat je vragen stelt van de locatie en of van wat waar heeft gereden. Ook dat vinden wij gewoon een noemale vraag en staan we open voor het beantwoorden van deze leuke vraag. Elke vraag verdient een antwoord! En geen verbanning!
4.Zo heb je ook sites die geen leden meer willen hebben omdat er geen reacties komen op je berichten. Ook dat vinden bij schandalig. Op deze site krijgt elke vraag binnen 48 uur van iemand een reactie. Is het geen member die het doet, doet het beheer er alles (maar ook echt alles) aan om de vraag toch te beantwoorden


Na woord

Bedankt voor het bekijken van deze site. De site is nog in aanbouw maar is al wel publiek te zien. De site zit nog in de beta versie. We open 3-1-2024 de site compleet af te hebben en online te hebben staan. We hopen u ook vaker weer te zien.
toch nog vragen over de site? Dat kan altijd natuurlijk we doen er alles aan om het binnen 48 uur te behandelen via onze twitter of onze facebook. Maar ook is het mogelijk om in onze discord te komen en daar een support te openen. Dan kunnen andere leden ook reageren
Maandag tot en met vrijdag binnen 24 uur reactie. Weekends reageren we niet snel.

Regels op deze website

1. Alles op deze site blijft op deze site
2. Alle script op deze site zijn ©Treinlocatie.nl en worden dus alleen voor de doeleinden op deze site gebruikt
3. Het is niet toegestaan om te zeggen dat we site's namaken (Deze site is compleet eingen script),
4. Het is niet toegestaan reclames te maken voor andere sites of er over te hebben zonder toestemming van de beheerders
5. Als er problemen zijn dan kan je deze altijd melden in de support discord.